Algemeen

Achterhoek zoekt wandelaars en fietsers

De Achterhoek, de prachtige regio van Nederland, staat bekend om zijn fiets- en wandelroutes. Om de inwoners en toeristen te helpen tijdens hun fietstochten en wandelingen, ontwikkelt Stichting Achterhoek Toerisme verschillende routeproducten zoals fiets- en wandelkaarten, route-apps en websites. Om deze producten te verbeteren en te ontwikkelen organiseert Achterhoek Toerisme een consumentenonderzoek op maandag 24 en dinsdag 25 april 2023.

Oproep voor ervaren wandelaars en fietsers

Achterhoek Toerisme is op zoek naar ervaren wandelaars en fietsers die de routeproducten willen testen en beoordelen. Het onderzoek vindt plaats in de Achterhoek en deelnemers hoeven geen ervaring te hebben met de routes in deze regio. Ook is het niet vereist om in de Achterhoek te wonen. Ben jij beschikbaar op maandag 24 of dinsdag 25 april 2023 en wil jij meehelpen bij het verbeteren van de routeproducten? Geef je dan op via Achterhoek.nl/aanmelden-onderzoek.

Deelname wordt beloond

Als dank voor deelname aan het onderzoek ontvangen alle deelnemers een uitgebreid Achterhoek Routepakket en een VVV-bon ter waarde van €25. Dit is een mooie gelegenheid om de Achterhoek te verkennen en nieuwe mensen te ontmoeten terwijl je bijdraagt aan de verbetering van de routeproducten in deze regio.

Foto: Stan Bouman