Doetinchem
Bedrijven

Ondernemers Trots uit Doetinchem

Doetinchem is niet zomaar een stad in Gelderland, in het oosten van Nederland. De stad heeft een rijke historie als het om bedrijvigheid gaat. De stad Doetinchem de kraamkamer geweest van verschillende bekende bedrijven. Deze bedrijven hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan zowel de lokale als de landelijke economie. In dit artikel ontdek je welke bekende bedrijven ontstaan zijn in de hoofdstad van Achterhoek, in Doetinchem.

G-star

Doetinchem is de thuisbasis van het bekende kledingmerk G-Star RAW. Dit merk is opgericht in 1989 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest populaire merken voor denimkleding. G-Star RAW heeft een uitgebreide collectie van jeans, jassen, shirts en andere kledingstukken voor mannen en vrouwen

Ook is het bedrijf Nijhuis Industries gevestigd in Doetinchem. Dit bedrijf is actief in de water- en afvalwaterbehandeling en heeft vestigingen in meer dan 20 landen. Nijhuis Industries ontwerpt en bouwt geavanceerde waterzuiveringsinstallaties voor klanten over de hele wereld.

Lokale bedrijven in Doetinchem leveren een belangrijke bijdrage aan de lokale economie en hebben vestigingen in verschillende landen over de hele wereld.