Huntenpop
Evenement

5 talentvolle bands strijden om podiumplek op Huntenpop tijdens Achterhoekse Band competitie 2023 

Op zaterdag 25 maart vindt de 11e editie van de Achterhoekse Band Competitie plaats in DRU Poppodium te Ulft. Het evenement is een samenwerking tussen DRU Poppodium en Stichting Huntenpop belangen, en bied talentvolle bands een kans om zich in de kijker te spelen. Het belooft een spannende avond te worden met vijf getalenteerde bands die strijde om een podiumplek op Huntenpop en andere mooie prijzen. 

Vijf getalenteerde bands 

De vijf bands die zullen optreden tijdens de avond GOYA, CAPITAL 33, SWEETMILK, CHAOS CLUB en CHEMICAL CLOUDS. Stuk voor stuk getalenteerde bands met een eigen geluid en stijl. Het belooft een gevarieerde avond te worden met muziekgenres variërend van rock tot pop en van indie tot elektronische muziek. 

Prijzenpakket 

De winnaar van de Achterhoekse Band Competitie wint niet alleen een podiumplek op Huntenpop, maar ook studiotijd bij Silvox Studio’s en een fotoshoot met een professionele popfotograaf. Een mooie kans voor de winnaar om zichzelf verder te ontwikkelen en te profileren in de muziekindustrie. 

Belangrijke rol voor het publiek 

Niet alleen de jury, maar ook het publiek heeft een belangrijke rol tijdens de avond. Iedere bezoeker kan stemmen op zijn haar of haar favoriete band. Deze stemmen hebben grote invloed op de uitslag van de competitie. De winnaar van de publieksprijs krijgt een plek op de Huntenpop website en social mediakanalen. Het publiek kan dus een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere carrière van de winnende band. 

Gratis toegang 

Het evenement is gratis toegankelijk voor iedereen. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met nieuwe talentvolle bands en te genieten van een gezellige avond uit. De zaal gaat om 20:00 uur open en de avond begint rond 20:30 uur. De presentatie van de avond is in handen van Wim Koens. 

De Achterhoekse Band Competitie is een mooi initiatief om talentvolle bands een kans te geven zich te profileren in de muziekindustrie. Vijf getalenteerde bands zullen strijden om een podiumplek op Huftenpop en andere mooie prijzen. Het publiek speelt een belangrijke rol tijdens de avond door te stemmen op hun favoriete band. Het belooft een gezellige en gevarieerde avond te worden die gratis toegankelijk is voor iedereen.