Liefdespad Ruurlo
Evenement

Liefdespad – Romantisch in Ruurlo

Het Liefdespad in Ruurlo wordt verrijkt met twee nieuwe kunstwerken. Op 27 december zal Het Liefdespad sprookjesachtig verlicht worden tijdens de Lichtjeswandeling van ongeveer een anderhalf uur. Er staan momenteel negen kunstwerken langs de route van zes kilometer en in 2023 zullen daar nog drie aan toegevoegd worden.

Wakker je liefde aan in Ruurlo

Stichting Het Liefdespad heeft ook een Liefdeswaaier ontwikkeld met prikkelende vragen en opdrachten om de liefde tussen wandelpartners te versterken. “Het heeft er alle schijn van dat de behoefte aan een beetje warmte en liefde groter is dan ooit”. De belangstelling voor de Liefdeswaaier en de wandeling is enorm en de eerste oplage van de waaier was binnen enkele dagen uitverkocht. Gelukkig is vanaf 27 december een nieuwe oplage van de waaier beschikbaar!

Bedrijven en instellingen laten ook hun welwillendheid zien door zich met hun merk aan Het Liefdespad te verbinden. Iedereen kan gratis deelnemen aan de Lichtjeswandeling op 27 december tussen 19.00 en 21.00 uur, die start vanaf het NS-station, De Heikamp en het Kerkplein in Ruurlo. Onderweg zullen de horeca en bakkerijen in Ruurlo de wandelaars verwarmende versnaperingen aanbieden. Hoewel de Lichtjeswandeling gratis is, worden donaties op prijs gesteld om het onderhoud van Het Liefdespad te financieren.

Met Het Liefdespad heeft Ruurlo er naast Museum More, Het Doolhof en het Klimbos een prachtige nieuwe attractie bij. “Er is lang gewerkt aan de ontwikkeling, maar nu staat het er in volle glorie.”

Liefdespad Ruurlo