The Church - Restaurant Arnhem
Horeca

NIEUW: de hemelse ervaring van Hotel & Restaurant The Church in Arnhem

Op 17 maart opent Hotel & Restaurant The Church haar deuren, de nieuwste hot spot van Arnhem. Het restaurant met cocktailbar bevindt zich in de voormalige Lutherse kerk en combineert kwaliteit met een unieke locatie. The Church biedt een totaalbeleving met een boutiquehotel en restaurant, die elk een eigen rol hebben maar elkaar versterken.

Internationale Alure

The Church is een plek waar je gehoord en gezien wordt. De ambitie is om internationale allure uit te stralen en haar gasten een bijzondere kwaliteit en oprechte aandacht te bieden. Chef Bart Leussink en gastvrouw Janiek van den Broeck streven ernaar om met hun passie en vakmanschap de verwachtingen van hun gasten te overtreffen.

Eigentijds genieten

Het restaurant en hotel hebben een eigentijdse uitstraling met zorgvuldig samengestelde aankleding en street art muurschilderingen van RoosArt. Gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten van Chef Bart Leussink in het restaurant en een cocktail drinken aan de bar.

De totaalbeleving in Arnhem

The Church belooft haar gasten een hemelse ervaring waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Iedereen voelt zich thuis en krijgt persoonlijke aandacht. Of je nu komt voor een avondje fijnproeven, een bijzondere overnachting, een geweldig feest of een zakelijke meeting, The Church biedt een onvergetelijke totaalbeleving die je terug laat komen.

Opening met bubbels

De feestelijke openingsweken worden ingeluid met een lekkere bubbel voor alle gasten. Kom de sterren van de hemel genieten en ontdek de hemelse ervaring van Hotel & Restaurant The Church in Arnhem.