Over Achterhoek Magazine

Achterhoek Magazine (AM) is hét magazine voor ondernemers in de Achterhoek en de Liemers. Al bijna 25 jaar bereikt AM vrijwel iedere onderneming in de regio. Bent u ondernemer en/of geïnteresseerd in het bedrijfsleven? Wilt u weten waar andere ondernemers mee bezig zijn? Wilt u op de hoogte blijven van zakelijke ontwikkelingen? Dan is Achterhoek Magazine waarschijnlijk ook interessant voor u. 

Achterhoek Magazine is het tijdschrift voor iedereen die geïnteresseerd is in alles wat de Achterhoek te bieden heeft. De Achterhoek is een gebied in de oostelijke provincies van Nederland, bestaande uit de steden Winterswijk, Zutphen, Doetinchem, Groenlo, Aalten, Bredevoort, Neede en Ruurlo.

In Achterhoek Magazine kunt u lezen over de mooie natuur, de lekkere streekproducten en de interessante bezienswaardigheden van de Achterhoek. U kunt ook lezen over de geschiedenis en cultuur van de steden in de Achterhoek.Een bezoek aan de Achterhoek is onvergetelijk, en met Achterhoek Magazine kunt u deze ervaring nog beter voorbereiden.

Het magazine voor de Achterhoek

In ons online-tijdschrift vindt u informatie over leuke activiteiten en evenementen in de steden van de Achterhoek. Of u nu op zoek bent naar een leuke wandeling, een lekker restaurant of een interessante museum, in Achterhoek Magazine kunt u altijd inspiratie opdoen. Bovendien kunt u met het tijdschrift ook lezen over de lokale ondernemers en hun aanbiedingen, zodat u kunt profiteren van leuke aanbiedingen en kortingen tijdens uw bezoek aan de Achterhoek.

Dus als u geïnteresseerd bent in alles wat de Achterhoek te bieden heeft, neem dan een digitaal-abonnement op Achterhoek Magazine. Met dit tijdschrift kunt u de Achterhoek nog beter ontdekken en genieten van alles wat de steden in deze regio te bieden hebben.

Achterhoek Magazine
redactie@achterhoekmagazine.nl
Tel. 053 538 8485