Fietskwartet Berkelland
Uitstapjes

Ontdek Berkelland met het fietskwartet

NIEUW: Het Fietskwartet. Vier unieke fietsroutes die starten bij de VVV’s in Ruurlo, Neede, en de Toeristische Informatiepunten in Borculo en Eibergen. Deze set van vier routes is nu te koop op de locaties in Borculo, Eibergen, Neede en Ruurlo. Ontdek en herontdek al het moois dat de gemeente Berkelland en omgeving te bieden heeft met het Fietskwartet! Heerlijke uitstapjes.

Gevarieerde routes door een prachtige omgeving

De afgelopen periode hebben de VVV’s in Ruurlo en Neede, samen met de Toeristische Informatiepunten in Borculo en Eibergen, nieuwe fietsroutes uitgestippeld via de fietsknooppunten. Deze routes voeren je langs de mooiste plekjes en bezienswaardigheden van Berkelland, langs landgoederen, kerkenpaden, door bossen, langs wateren en nog veel meer. Sommige routes nemen je zelfs mee over de Duitse en Twentse grens.

Een uniek fietskwartet bij elke VVV/toeristisch informatiepunt

Bij de VVV’s en Toeristische Informatiepunten is een fietskwartet met vier verschillende routes verkrijgbaar. Elk verkooppunt biedt een eigen kwartet aan, met twee lokale routes en twee routes die op een andere locatie in Berkelland starten. Dit is een fantastische manier om Berkelland op de fiets te verkennen en nieuwe plekken te ontdekken!

Koop een route of een compleet kwartet

Het kwartet is als set van vier routes te koop, maar de routes zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar. Op de routekaartjes vind je informatie over de locaties die je onderweg tegenkomt en de knooppunten die je moet volgen.

  • VVV Ruurlo: Kerkplein 20
  • VVV Neede: Oudestraat 52c
  • Toeristische Informatie Borculo: Hofstraat 5
  • Toeristisch Informatiepunt Eibergen: Grotestraat 59

Kom langs bij een van de verkooppunten en begin jouw ontdekkingstocht door Berkelland!