hardlopers en wandelaars
Evenement

Hardlopers en wandelaars, doe mee aan de Hanze City Trail in Doesburg: Een historisch avontuur wacht op jou!

Doesburg, Nederland – 2 juni 2023

Op 25 juni 2023 zal de historische Hanzestad Doesburg gastheer zijn van een uniek en uitdagend evenement: de Hanze City Trail. Dit bijzondere evenement, dat geïnspireerd is door de rijke geschiedenis van de Hanze en de nauwe band tussen de rivier de IJssel en de binnenstad van Doesburg, belooft deelnemers een betoverende ontdekkingsreis door de prachtige straten en adembenemende landschappen van de stad.

De Hanze City Trail biedt zowel hardlopers als wandelaars de gelegenheid om de IJsselkade en de binnenstad van Doesburg op een geheel nieuwe manier te ervaren. Dit evenement is ontworpen om de deelnemers mee te nemen op een historisch avontuur, waarbij ze de mogelijkheid krijgen om door eeuwenoude panden te wandelen en te genieten van de verrassende plekjes die normaal gesproken verborgen blijven. Van schilderachtige steegjes tot historische monumenten, elke stap onthult een stukje van het rijke erfgoed van Doesburg.

De Hanze City Trail biedt drie verschillende afstanden om aan deel te nemen: 10 km, 5 km en 2,5 km. Er is zelfs een speciale 2,5 km afstand voor kinderen, waar ze niet alleen kunnen genieten van een uitdagende route, maar ook van een leuke activiteit en een prijsje. Dit evenement is toegankelijk voor zowel ervaren hardlopers als recreatieve wandelaars, waardoor het voor iedereen mogelijk is om deel te nemen aan dit historische avontuur.

Veiligheid staat voorop bij de Hanze City Trail. Het evenement wordt verkeersluw georganiseerd, zodat de deelnemers zich volledig kunnen concentreren op hun hardloop- of wandelervaring. De route is duidelijk uitgezet met pijlen, zodat de deelnemers altijd weten welke weg ze moeten volgen. Daarnaast zorgt een professioneel team van begeleiders ervoor dat alle deelnemers goed geïnformeerd en ondersteund worden.

Tickets voor de Hanze City Trail zijn nu verkrijgbaar voor slechts €12,50 per persoon. Als extra bonus ontvangen alle deelnemers een exclusieve HanzeCityTrail-goodiebag ter waarde van maar liefst €40,-. Dit is niet alleen een beloning voor hun inzet, maar ook een blijvende herinnering aan dit historische evenement.

De Hanze City Trail belooft een onvergetelijke dag vol avontuur te worden. Het is niet alleen een uitdaging voor de deelnemers, maar ook een kans om Doesburg op een unieke manier te ervaren en te genieten van de betoverende schoonheid van de stad.

Voor meer informatie en tickets, bezoek onze website op hanzecitytrail.nl.