Geniet van de natuur in de Achterhoek en de gastvrije horeca. De leukste plekjes voor een borrel, pannenkoek of culinair diner. Je vind een overzicht van de beste horeca van Oost-Nederland op Achterhoek Magazine.
De Achterhoek staat niet alleen bekend om zijn prachtige natuur en gastvrije sfeer, maar ook om de culinaire hoogtepunten die de regio te bieden heeft. Verschillende restaurants in de regio...Lees verder
In het Groene Hart van de Achterhoek heeft cateringbedrijf De Timp een grote stap richting duurzaamheid gezet. Met de recente ingebruikname van een Powertainer, een innovatief opslagsysteem voor zonne-energie, zet...Lees verder
Zin in een heerlijke zomerse traktatie? Kom dan van 17 t/m 20 augustus naar het betoverende Food Festival Buitenplaats bij Park Villa Ruimzicht in Doetinchem! Hier komt alles samen: smaakvolle...Lees verder
De Borghman Stadsbrouwerij in Bredevoort heeft een bijzonder nieuw bier gelanceerd genaamd Zucht. Het lentefrisse biertje heeft een smaak die doet verlangen naar meer en is extra speciaal doordat alle...Lees verder
Op 17 maart opent Hotel & Restaurant The Church haar deuren, de nieuwste hot spot van Arnhem. Het restaurant met cocktailbar bevindt zich in de voormalige Lutherse kerk en combineert...Lees verder
Pannenkoekenrestaurant de Heikmap uit Ruurlo heeft op de Horecava een derde plaats behaald in de verkiezing tot beste pannenkoek. Ze vielen in de prijzen met culinaire kunstwerk: de Vanille Flamboyé....Lees verder