VVV Zomerfietstocht
Evenement

VVV Zomerfietstocht vanuit Terborg

Fietsen en Wandelen van de VVV Oude IJsselstreek fietsliefhebbers npdigt u uit om deel te nemen aan een prachtige fietstocht vanuit Terborg. De VVV Zomerfietstocht beslaat een afstand van 41 km en belooft een geweldige dag vol plezier en ontdekkingen.

De start van de fietstocht vindt plaats bij Lunchroom Met Liefde, gelegen aan het Sint Jorisplein 1B te Terborg. Vanuit daar voert de route de deelnemers langs adembenemende landschappen, met hoogtepunten als de Slangenburg en het pittoreske buurtschap Dunsborg bij Hengelo. Vervolgens gaat de tocht verder naar Halle, om via Westendorp weer terug te keren naar Terborg.

Deelnemers kunnen tussen 11.00 en 13.00 uur van start gaan. Om mee te doen wordt er een inschrijfgeld van € 2,50 per persoon gevraagd, waarmee de deelnemers een gedetailleerde routebeschrijving ontvangen. Het is belangrijk om te vermelden dat deelname aan de VVV Zomerfietstocht op eigen risico is.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie terecht op de website www.vvvoudeijsselstreek.nl. Mis deze kans niet om de prachtige Achterhoek per fiets te verkennen en schrijf je vandaag nog in voor de VVV Zomerfietstocht op zondag 9 juli!