Foodfestival Doetinchem
Evenement

Foodfestival Buitenplaats in Doetinchem

Zin in een heerlijke zomerse traktatie? Kom dan van 17 t/m 20 augustus naar het betoverende Food Festival Buitenplaats bij Park Villa Ruimzicht in Doetinchem! Hier komt alles samen: smaakvolle gerechten, livemuziek en eindeloos entertainment.

Culinair Genieten met Lokale Chef’s

Stel je voor: zonnestralen, goed gezelschap en verrukkelijk eten. Op het festival terrein stralen lokale culinaire meesters zoals Gringo’s, LEV FoodBar, Lola, Macamba, Pinchos, Restaurant Lokaal in Villa Ruimzicht en Eetwinkel Van Mien met hun meest heerlijke creaties. Elk restaurant verwent je met een selectie van zes van hun meest smakelijke gerechtjes.

Meer dan Eten alleen!

Het festival bruist van activiteiten! Neem een nostalgisch ritje op de vintage rups van de kermis, of ontdek je sportieve kant tijdens de ochtendactiviteiten. Het betoverende circus Zanzara staat klaar om je te verbazen. En maak je geen zorgen over de kleintjes, want de kidscorner zorgt voor eindeloos plezier.

Live Muziek om van te Genieten

Laat de muziek je in beweging brengen! Geniet van de beste Nederlandse muzikanten, waaronder Soulfood! Het podium wordt gevuld met optredens van David Dam, Kasper Nova, Jared Grant, DJ Divine, ROOG & MC Divine, DJ Mingus & J-Sax, Dri3man en de lokale helden: Doetinchemse All Stars ft. Hanno van der Loo.

Foodfestival Buitenplaats

Filmavond en Openingstijden

Mis de speciale filmavond op donderdag 17 augustus niet! Vanaf 20.30 uur gaan de bar en foodtrucks open, en om 21.45 uur begint de film ‘Presque’. Op vrijdag opent het festival om 16 uur, terwijl je in het weekend vanaf 11 uur welkom bent. De muziek klinkt onafgebroken: van coverbands en singer-songwriters tot DJ’s en jazz in de middag.

Steun voor het Sikkelcelfonds en Swim to Fight Cancer Achterhoek

Geniet niet alleen van heerlijk eten en entertainment, maar draag ook je steentje bij aan het goede doel. Het Food Festival Buitenplaats steunt het Sikkelcelfonds, dat onderzoek doet naar de Sikkelcelziekte, en Swim to Fight Cancer Achterhoek.

Waar wacht je nog op? Kom gezellig langs en laat je smaakpapillen dansen bij het Food Festival Buitenplaats van 17 t/m 20 augustus bij Park Villa Ruimzicht in Doetinchem!