Klimbos dag
Uitstapjes

Nationale Klimbosdag

Met al die gekke weersveranderingen de afgelopen zomer heeft de natuur onze hulp hard nodig. Daarom is er op 13 september de eerste Nationale Klimbosdag. En ja, dat is zo leuk als het klinkt! Klimmen, ziplinen en genieten van de mooie natuur. Voor een zacht prijsje! En met elk kaartje steun je ook nog eens Trees for All. Goed bezig dus!

Boom voor boom

Bij 20 klimbossen in heel Nederland kun je meedoen. Dus altijd eentje bij jou in de buurt! En met elk toegangskaartje doneer je aan Trees for All. Zij zorgen dat er nieuwe bomen worden geplant. David Balhuizen van Fun Forest hoopt op 1500 bezoekers. Reken maar uit, dat zijn 1500 euro en dus heel veel nieuwe bomen! “We moeten genieten van de natuur, maar ook goed voor haar zorgen,” zegt hij.

Waarom zou je gaan?

De Nationale Klimbosdag is een initiatief van Klimbos Nederland en Fun Forest. Het idee? Mensen de natuur laten voelen en beleven. Minder stress, meer frisse lucht en gewoon een hele leuke dag. Ciaran Barsema van Klimbos Nederland zegt: “We willen jong en oud de natuur laten vieren. En laten zien hoe belangrijk en mooi die is.”

Dus, ouders, trek je kids de natuur in. Laat ze klimmen, lachen en leren. En help onze natuur een handje.
Totziens, op13 september in de boomtoppen!